Nedtrapningsforløb - online - begynder 18. marts 2024

Line Diemer og jeg holder igen her i 2024 et online-forløb i nedtrapning af depressionsmedicin. Vi inviterer til 5 gange 1½ times undervisning, hvor vi mødes online hver anden tirsdag kl. 19-20.30. Her underviser vi i nervesystemet og medicinens virkning, guider i kropsøvelser og giver individuelle råd om den praktiske nedtrapning. Især den praktiske nedtrapning er udfordrende, da der ikke findes de nødvendige små dosisstørrelser til gradvis nedtrapning, og der opstår ofte en utålmodighed, når man nu endelig har sat sig for at ville trappe ud af medicinen. 

Det første forløb i efteråret - vores første testforløb - blev evalueret meget vellykket, og nogle udtalelser kan ses her:

”Du er i de bedste hænder hos Birgit og Line. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har været med i et forløb og for den kæmpe støtte, som jeg har modtaget.”

"Følelsen af at ‘være i samme båd’ som de andre deltagere, og at føle mig støttet og heppet på. Selvom vores udgangspunkter var vidt forskellige, havde vi alligevel mange ting til fælles, og det føltes godt have en lille lukket kreds at kunne dele mine tanker med." 

Se information om det nye forløb, der begynder 18. marts 2024

Tilmeld dig ved at skrive til Line  eller mig .

Foredrag

I 2024 holder vi igen et af vore halvårlige møder om nedtrapning af psykofarmaka. Vi er de samme - tre psykologer og jeg, farmaceuten, som alle har stor erfaring i at vejlede om nedtrapning. Vi har hver vores fokus, men målet er det samme - at hjælpe mennesker til at blive fri for psykofarmakaenes snærende bånd. 

Vi har som altid en gæst med - en, der kender nedtrapning på egen krop. Vi har også en pårørende med - en, som kender til nedtrapning hos et familiemedlem. 

Tilmelding på Billetto kommer snart. 

 

Andre foredrag 

Oplæg (video) om benzodiazepin-nedtrapning ved symposium i København.