nyheder.jpg

Nyheder

Mindfulness/nærværsmeditation begynder i Yoga-salonen den 22. september 2020.
Vi mødes hver anden tirsdag kl. 19.30-21.30 frem til den 15. december. Jeg sørger for rammerne, hvor jeg guider jer gennem øvelser i indre ro. Du kan se mere her og tilmelde dig på formularen. 

Retræte for kvinder i Løgumkloster - 24.-28. september 2020.
Pga. Corona er mine retræter i Jordan og Assisi aflyst. Jeg har imidlertid altid haft en plan B, som er henlagt til Refugiet i Løgumkloster. Her har jeg gennem mange år holdt kurser - mange vil have været med på TimeOut-kurserne, som jeg har gennemført sammen med John Bern.

Klosteret har stort set samme temaer som de tidligere retræter, men stedet er jo anderledes, og det får også indflydelse på retræten. Vi er dog i tæt kontakt med naturen, og der indgår også en østers safari retræten. Opholdet på refugiet og i naturen er med til at give en særlig oplevelse af fred og ro i sindet. Desuden oplever mange, at de får fornyet energi til at reflektere over deres tilværelse, og nogle gennemfører nogle forandringer på bagrund af retræten. 

Tidspunktet er 24.-28. september 2020. Lederretraete-Loegumkloster-2020-3. 

Mentorskab
MentorNetværk, MN 2021, løber af stablen straks i det nye år. Se mere om Flyer-MN-2021

Psykofarmaka
En forårsdag i 2020 deltog jeg i et møde med PeerNetværket i København - det skete gennem et webinar, som kan ses og aflyttes her.